Wilt u een dakkapel of dakraam voor meer licht en ruimte? Wij plaatsen uw dakkapel professioneel en vakkundig op uw dak in één dag!

Dakkapel plaatsen

Meer licht en ruimte op uw bovenverdieping realiseert u met een dakkapel. Ons vakkundig personeel plaatst een dakkapel bij u binnen een dag.

Dakkapellen zijn er in verschillende maten en uitvoeringen. U kunt onder andere kiezen uit modern of klassiek en verschillende materialen zoals kunststof, hout of aluminium.

Dakraam plaatsen | Velux Vensters

Voor meer licht op zolder is een dakraam een prima oplossing. Wij werken uitsluitend met Velux Vensters, omdat Velux, net als ons staat voor kwaliteit. Een dakraam van Velux geeft niet alleen meer licht op uw bovenverdieping, maar ook meer frisse lucht en een prachtig uitzicht vanuit uw woning. Licht en ventilatie heeft u zelf onder controle. Velux vensters zijn in verschillende maten en soorten te verkrijgen.
Vraag hier vrijblijvend naar de mogelijkheden of vraag een offerte aan.

Neem nu vrijblijvend contact op!

06-22208019 | 06-22208020


Ik ben een expert op mijn vakgebied, maar ik zou niet zijn waar ik nu ben zonder de mensen die me op mijn weg geholpen hebben. Daarom kom ik graag in contact met gelijkgestemden en gebruik ik mijn passie en wat ik kan om echt een verschil te maken.